En grå dag

1024 1024 admin
  • 0

Det är en grå dag i Göteborg, men äntligen känns det som om våren är på väg. Igår skrev jag sent på bloggen, men idag försöker jag göra det innan jag går ned och undervisar. Efter det långa 90-minuterspasset är jag oftast väldigt trött. Den här veckan är intensiv. Ikväll har jag yogaundervisning, i morgon skall jag hålla föredrag på Göteborgs Räddningsmission, på torsdag är det yogaundervisning igen och på fredag har jag afterwork med ask skor. Det blir mycket, men är också roligt.

Idag har jag äntligen skrivit på boken igen. Igår var jag ju tvungen att åka och köpa datorn, men idag var jag tillbaka i mina gamla rutiner, men jag ligger tyvärr fortfarande efter i min planering.

Nu i eftermiddag har jag jobbat lite med yogan. Det är snart dags att välja ett nytt tema och ett nytt fokus. Jag har inte bestämt mig för vad det kommer att bli, men skall ta tid för det imorgon. Det känns verkligen som om veckorna rusar fram. Eftersom jag också har mycket att göra i helgen, så måste sekvenserna vara färdiga till på fredag, men det borde jag hinna om jag jobbar effektivt.

Nu måste jag städa upp lite här på min arbetsplats innan jag går ned till yogan. Har svårt att koncentrera mig när det är rörigt och nu ligger kartongerna från den nya datorn och även en massa andra saker runt omkring, som måste bort.

Tänkte också hinna med att öva lite mer på att stå på händer innan undervisningen. Mitt mål är att få in ett par handstående varje dag för att öka styrkan i mina armar och även för att öva upp balansen.

Ha en fin tisdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.