Måndag med ny dator

820 1024 admin
  • 0

Hoppas att veckan börjat bra! Jag hade en avkopplande helg. Fredagen var jättetrevlig med middag hos ute på Orust med min kompis, hennes mamma och min mamma. Lördagen och söndagen var skön på Tjörn hos mina föräldrar, men så hände något med mitt tangentbord i lördags och det slutade med att jag var tvungen att köpa en ny dator idag.

Nu skriver jag mitt första blogginlägg på den nya datorn. Det tar lite tid att vänja sig vid ett nytt tangentbord, men det skall nog gå bra.

Under helgen sprang jag med min man både lördag och söndag. Det var ganska kallt, men härligt. Som jag skrivit här förut så älskar jag min löprunda på Tjörn. Det är underbart att komma ned till havet oavsett årstid, men nu längtar jag mer och mer efter mina bad, så nu får våren se till att komma.

Min äldsta dotter och mamma var galna nog att bada i lördags. Det var så kallt i vattnet att det fortfarande var is på ytan (som mamma skar sig på :-().

Idag har jag börjat mina yogalektioner igen. Vi fortsätter även den här veckan med temat “tålamod”. Vi mediterade också på mantrat: “So-hum”

Nej, nu är det dags för mig att sova.

Ha en fin fortsättning på måndagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.