Trasig löparklocka

1024 1024 admin
  • 0

Det är fredag – skönt! Jag känner att jag behöver en liten paus från vardagen. Som jag skrivit många gånger förut, så är fredagar den dag jag är som tröttast på. Jag går upp ungefär 5.15 för att hinna med min yoga innan jag själv undervisar och sedan springer jag när barnen har gått till skolan. Efter det brukar jag vara som en urlakad sill :-), men orkade sitta med skrivandet fram till lunch.

På lunchrasten var jag och postade min första beställning på boken. Roligt!

Nu i eftermiddag har jag inte varit så effektiv, men i alla fall jobbat lite med bokföringen och sedan varit tvungen att surfa runt för att hitta ett armband till min löparklocka eller eventuellt en ny klocka. Vi får se hur det blir. Jag har hittat en jättefin klocka på Sportamore. Jag har en Polar m400 nu och är väldigt nöjd med den, men vacker är den inte :-)! Vi får se hur jag gör.

I helgen skall jag springa ute. Vi kommer att vara på Tjörn och jag ser fram emot min springrunda till havet. Synd bara att det är så kallt fortfarande. Jag längtar verkligen till våren nu!

Yogan har gått bra den här veckan. Det är så roligt att träffa både barn och vuxna på mina lektioner. Visst är jag trött när klockan börjar närma sig 20.30 på tisdagar och torsdagar, men det är väldigt givande att undervisa.

Igår fortsatte jag att träna på mitt handstående. Jag hittade ett jättebra tips på nätet, som har hjälpt mig att hitta balansen på ett bättre sätt. Vad var då tipset? Jo, att föreställa sig fingertopparna som sin vägg. Det är jätteviktigt att pressa ned fingertopparna och parera med dem för att kunna hålla balansen. Testa gärna – för mig funkar det jättebra!

Ha en toppenfredag!

Namaste,

Johanna ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.