Planering för afterwork med Gerd Ask

150 150 admin
  • 0

Idag har dagen gått snabbare än igår… Det är alltid så med torsdagarna. Jag började som vanligt med min yoga och löpning. Det tar alltid emot när jag går upp, men efteråt känns det väldigt skönt.

När barnen gått till skolan och jag duschat satt jag med texten igen. Idag känner jag att det gick lite trögare. Jag funderar på en del karaktärer och tror att jag kommer att få gå tillbaka och ändra en del i ett senare skede. Jag har bestämt mig att skriva på nu och att sedan lägga mycket tid på redigering istället. Har märkt att det hjälper mig att jobba på det sättet. Jag låter helt enkelt texten komma och funderar senare på ändringar.

På lunchen åt jag med en kompis på Redbergsgårdens Konditori. Det är inte det mest flashiga stället, men de har goda och prisvärda sallader där. Jag skulle ha tagit ett kort, men glömde helt av det.

Nu på eftermiddagen har jag skrivit ett nyhetsbrev med information om den afterwork som jag skall ha den 16 mars med Gerd Ask i hennes showroom på Vallgatan 26. Jag kommer att visa och signera min roman samt informera om mina yogakurser. Alla är välkomna :-)!

Nu måste jag planera morgondagen. Jag försöker alltid att ha en konkret plan för mitt arbete dagen innan. Sedan blir det kanske ändå ändringar på grund av olika saker, men jag utgår alltid från min plan. För det mesta börjar jag dagen med att skriva. Det känns som om jag mest energi för skrivandet på förmiddagarna. Eftermiddagarna går oftast alldeles för snabbt och jag är också mindre koncentrerad.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.