Lite långsamt

1024 1024 admin
  • 0

Idag har det varit en långsam dag, men det är okej det med. I morse hade jag min privatyogaelev och det var som vanligt trevligt. Vi gick igenom sidoböjningar och vridningar precis som i de andra grupperna, men när jag bara har en elev har jag naturligtvis tid att gå igenom positionerna mer noggrant och vi hinner också fler positioner.

På förmiddagen efter min yogaundervisning jobbade jag med min nya roman. Jag kämpar på med mitt skrivande. Det är jätteroligt, men naturligtvis är jag ibland osäker om berättelsen är på väg åt “rätt håll”. Jag har en struktur i huvudet (och nedskriven på papper för säkerhets skull) och hoppas att den kommer att hålla hela vägen.

Nu har jag precis pratat med killen som är ansvarig för marknadsföringen på förlaget. Vi skulle ha samtalat igår, men han fick förhinder. Det var kul att prata och jag hoppas att jag kan få lite hjälp att nå ut till potentiella läsare.

Min arbetstid framför datorn är slut nu. Det känns helt okej. Nu skall jag tillbringa tid med barnen och familjen och hinna med några yogaasanas. Skall också planera morgondagen. Mina torsdagar går alltid superfort, men jag hoppas i alla fall hinna skriva och förbereda yogan och så träffa en kompis på lunch, vilket skall bli jättekul!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.