Boksläpp

317 317 admin
  • 0

På sistone har jag “glömt av” att skriva här på bloggen, men nu gör jag ett nytt försök! Jag gillar att skriva längre texter, men ibland räcker inte tiden till. Det är mycket som skall göras under dagarna och tiden går så fort. Nu skall jag dock ge mig själv en utmaning och försöka att skriva varje dag. Det kanske inte blir så mycket med i alla fall några rader.

Idag är en speciell dag. Min bok släpps officiellt och skall nu gå att köpa i nätbokhandeln och om en halvtimme skall jag ha ett telefonmöte med personen som är marknadsföringsansvarig hos förlaget. Jag hoppas att han kan ge mig några bra tips hur man kan gå till väga för att nå ut till fler med boken. Allt är väldigt nervöst, men jag försöker att ta det lugnt. Just nu är mitt fokus faktiskt väldigt mycket på nästa bok, som jag skriver på varje dag. Jag är mitt uppe i den och har svårt att tänka på något annat. Min plan är att vara färdig med ett första utkast i mitten av april, så det gäller att snabba på nu. Jag har som mål att skriva fyra sidor per dag och gör jag det kommer jag att bli färdig innan deadline.

I eftermiddag har jag yogaundervisning med ungdomarna och de vuxna. Den här veckan är fokus på sidoböjningar och vridningar. Jag har försökt att väva in några nya positioner och variationer, så att det händer något nytt. Jag vill ju att mina elever skall känna att de utvecklas.

Min yoga i morse gick ganska bra. Jag yogar ju varje morgon och sedan försöker jag ta yogapauser ett par gånger under dagen också. Just nu försöker jag att bli ännu bättre på att använda andningen i min yoga och det går bättre och bättre. Jag kommer djupare i positionerna och har lättare att verkligen fokusera på yogan när jag använder andningen på rätt sätt.

Nu skall jag förbereda mitt telefonmöte!

Ha en fin dag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.