Ett litet uppehåll

768 1024 admin
  • 0

Hej,

Jag har varit lite dålig med att uppdatera bloggen på sistone. Nu när jag var inne på hemsidan märkte jag att jag även glömt att publicera två inlägg. Det var dumt, men nu har jag lagt ut dem också. Just nu har jag mycket att göra och därför har jag inte hunnit vara så aktiv här, men nu skall jag försöka att skärpa till mig igen :-)!

Idag har jag skickat in sista korrekturläsningen av manuset för min motivationsbok. Det var faktiskt ganska känslosamt. Jag har jobbat jättelänge med den texten, råkat ut för bakslag, men faktiskt aldrig tänkt tanken att jag skulle ge upp och nu efter så lång tid, är texten äntligen färdig för tryck. Det känns faktiskt lite overkligt.

Jag fortsätter också att skriva på min roman varje dag . Jag har verkligen kommit in i karaktärerna och det är roligt. Boken är ingen fortsättning på Systrar, sol, stränder och en smula yoga, men några av personerna i den boken dyker upp i den nya också. Det blir, precis som i den första boken,  kärlek och resor som tema, men med en annan vinkling kan man säga. Jag hoppas, hoppas, hoppas att ett förlag skall nappa på den, men just nu skriver jag bara och tänker inte så mycket på det.

Nu skall jag förbereda eftermiddagens och kvällens yogaklasser.

Ha fin fortsättning på torsdagen!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.