Planering av yoga- och bokevent

150 150 admin
  • 0

Hoppas att det är bra med er! Jag har som vanligt vid den här tiden på eftermiddagen en energidipp. Jag är så trött och vill bara gå och lägga mig, men jag har lite arbete kvar här framför datorn innan jag skall förbereda kvällens yoga. Min mellantjej som varit sjuk sedan i onsdags är tillbaka på benen och det känns jätteskönt, men istället ligger min man hemma med värk, sedan han dragit ut en tand i morse. Rena sjukstugan här alltså :-)!

I morse fortsatte jag att skriva på min andra roman. Det är så roligt för jag känner att berättelsen växer fram lite av sig själv och jag har för tillfället en massa idéer som jag vill försöka knyta ihop i texten, men vi får se hur det går. Det är ganska komplicerat, så allt kommer nog inte att passa in i pusslet. Vi får se!

Just nu kan jag bara tillbringa en timme varje dag med skrivandet (och ibland mindre än det), men för mig fungerar det bäst om jag åtminstone skriver lite varje dag.

På fredag skall jag ut till Lövgärdesskolan och hålla föredrag om hur man motiverar elever och därför var jag också tvungen idag att sitta en stund med mitt föredrag. Det är alltid jätteroligt att prata och träffa människor, så jag ser fram emot att besöka skolan.

 

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.