Hemma med sjuk liten tjej

150 150 admin
  • 0

Min lilla mellantjej är sjuk idag också, stackars henne! Hon ligger i soffan med feber och ont i halsen. Nu får vi bara hoppas att det snart blir bättre. Varje gång barnen blir sjuka oroar jag mig för att jag själv skall bli krasslig. Det är det värsta med att vara egenföretagare och yogalärare (jag har skrivit om det förut…). Jag vill ju inte vara tvungen att ställa in klasserna. Samtidigt vet jag att jag bara är människa. Skulle jag bli sjuk hittar jag en lösning också. Ett sätt är att förlänga terminen helt enkelt. Det är inga problem och jag tror att mina elever skulle ha full förståelse för det.

Eftersom Josefina fortfarande är sjuk har min dag varit splittrad, men ändå fick jag gjort ungefär vad jag ville, så jag är glad för det. Idag nådde jag 50 sidor på min andra roman som jag håller på att skriva på och det roliga är att saker hände i berättelsen som jag inte hade en aning om igår. Jag får mer och mer grepp om karaktärerna och det är väldigt kul.

Jag har inte skrivit om det här förut, men jag planerar att ha en releasefest för mina två böcker och letar nu efter en lokal. Jag skulle vilja ha festen den 24 mars, men än så länge har jag inte hittat någonstans där jag kan ha den på. Tiden går och jag är nervös. Jag vill få ut inbjudningarna så snart som möjligt (allra senast om en vecka), så det börjar bli tight med tid. Jag väntar på svar ifrån några ställen till och hoppas att det kanske löser sig till helgen. Om du har några förslag får du gärna kontakta mig :-)!

Jag hade också lite tid att jobba med min motivationshemsida (www.johannabeusch.se), men är tyvärr fortfarande inte färdig. Den börjar dock ta form på det sättet jag vill och det är kul!

Nej, nu är det dags att stänga datorn och fokusera helt på yogan, men först skall jag på utvecklingssamtal för min äldsta tjej. Busy, busy…

Namaste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.