Jobb i ett regnigt Göteborg

768 1024 admin
  • 0

Ännu en regnig dag här i Göteborg… Idag är min mellanflicka förkyld och hemma från skolan, men jag har ändå kunnat jobba ungefär som vanligt. Arbetet med den nya boken är i full gång och jag känner att jag har ganska bra flyt. Jag låter berättelsen utvecklas medan jag skriver, men har ändå ett slags tanke i bakhuvudet hur jag vill att den skall vara strukturerad. Den strategin fungerade när jag skrev Systrar… också, så jag kör på på samma sätt.

Jag har också jobbat med hemsidan för min motivationsbok. Klicka här om du vill titta på den. Jag har haft den länge, men inte prioriterat att uppdatera den, men nu vill jag bli bättre på det. Jag vill lägga ut dagliga motivationstips där, för att hjälpa elever och studenter, men även personer som jobbar, att uppnå bättre resultat, men också att må bättre. Det känns så viktigt att man inte bara satsar på prestation utan att man alltid har välbefinnandet i fokus också.

Den 9 februari skall jag till Lövgärdesskolan och föreläsa för några lärare där. Det skall bli jättekul! Hade gärna pratat med eleverna också, men det kanske kan bli aktuellt vid en annan tidpunkt.

Nu på eftermiddagen skall jag jobba med yogan. Jag har ju inga lektioner idag, men behöver finslipa sekvensen lite grand. Jag skall också fortsätta att läsa boken: Närmare något av Simon Krohn, som är en intressant bok om yogafilosofi. Läs den gärna!

Ha en fin onsdag!

Namaste,

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.