Blåsig måndag

1024 768 admin
  • 0

Glad måndag! Det kan behövas idag när det regnar och blåser här i Göteborg. Usch, vilket väder det är, men jag har trots det känt mig ganska pigg idag. Har alltid en dipp strax efter lunch, men nu känner jag mig starkare igen. Om en knapp halvtimme skall jag stänga av datorn och förbereda mig för eftermiddagens och kvällens yogaklasser. Den här veckan fokuserar vi på bakåtböjningar och temat är “Våga vara sårbar”. Det är något jag behöver jobba med också. Jag är en person med stark integritet och jag är försiktig med de känslor jag visar. Det kan vara bra ibland, men kan också sätta käppar i hjulet för mig. Om man inte vågar vara sårbar är det svårt att skapa djupa relationer och därför försöker jag att bli bättre på att kommunicera på alla plan. Naturligtvis behöver man inte göra det med alla, men med de närmaste är det av stor betydelse.

Bakåtböjningar behöver jag också öva på. Eftersom jag är relativt blyg och försiktig är det inte så naturligt för mig att böja mig bakåt, men jag tränar på det och tycker att jag, trots min ålder, blivit bättre och bättre. Det är ju supernyttigt att böja bakåt, eftersom vi så ofta hamnar i situationer när vi lutar oss framåt, speciellt när vi tittar på våra mobiler och datorer.

I barnyogan kommer deltagarna att få göra en övning, som jag tycker är ganska skön. Den innebär att man arbetar med andningen och kroppen för att släppa det som tynger en och istället ta in mer kraft och energi. Därefter kommer de att få göra många av de positioner som de vuxna gör, men de kommer att jobba mer två och två och med lite svårare saker :-)!

Ha nu en jättefin eftermiddag!

Namaste,

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.