Yoga-torsdag

683 1024 admin
  • 0

Jag hann inte skriva igår. Ibland blir det så på onsdagar att jag behöver fokusera på annat än yogan. Igår jobbade jag visserligen med bokföringen, men fick tyvärr ägna resten av tiden åt min motivationsbok. Jag håller just nu på att läsa igenom manus och är så glad för den hjälp jag fått från förlaget. Tjejen som arbetat med texten är verkligen jätteduktig och det känns väldigt spännande att boken snart är färdig.

Idag har jag också jobbat med motivationsboken. Jag skall skicka in texten imorgon, så jag måste fortsätta imorgon också. Resten av tiden har jag ägnat åt min bokföring och i morse hade jag privatyoga. Nu skall jag snart gå ned till yogasalen för att undervisa fyra lektioner. Torsdagarna är långa, men det är roligt att undervisa och det är skönt att det snart är helg.

Jag har inte haft så mycket tid att skriva om min egen yogautövning på sistone, men jag försöker att yoga minst en halvtimme varje dag. Yogan betyder väldigt mycket för mig. Det är inte alltid roligt och jag är inte alltid motiverad, men jag mår alltid bra efteråt. Jag skall försöka bli lite bättre på att skriva om min yoga här på bloggen framöver.

Ha en fin torsdag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.