Svårt att sova

768 1024 admin
  • 0

Ja, så är måndagens arbete framför datorn snart slut. Tyvärr sov jag dåligt i natt. Jag vaknade mitt i natten och tankarna snurrade i mitt huvud. Jag la ut en bild på min roman på sociala medier igår och varje gång jag gör reklam eller skriver om något jag jobbar med känner jag mig inte bra. Jag vill inte att mina vänner och följare skall känna sig tvungna att köpa något. Jag vill inte tvinga mig på med det jag gör och där mitt i natten tänkte jag att jag kanske borde gå tillbaka till mitt jobb som lärare. Ett arbete som inte kräver att jag måste sälja mig själv… Säljandet är definitivt den jobbigaste biten med att vara egenföretagare. Samtidigt vet jag innerst inne att jag inte behöver känna mig dålig när jag gör reklam för något. Yogan jag erbjuder är för att jag vill hjälpa så många som möjligt att må bättre och läsningen av min bok kan också leda till att människor får en lugn stund, som kan öka välbefinnandet. Om man inte vill köpa boken kan man förhoppningsvis låna den på biblioteket och det kostar ju ingenting.

När jag låg sömnlös i natt och ältade allt fram och tillbaka tänkte jag också på hur viktigt det är att försöka avsluta varje kväll på ett bra sätt. Jag skall sluta lägga ut saker på sociala medier och sedan gå direkt och lägga mig. Istället skall jag försöka ta för vana att sitta en kort stund i meditation och släppa allt som hänt, så att jag kan börja om från början på morgonen igen. Det är så lätt att det som hänt dagen innan (eller på kvällen) hänger med nästa dag, vilket kan göra att man känner sig orolig, trött och stressad redan när man vaknar och det är ju inte bra. Hur tänker ni? Känner ni likadant ibland, det vill säga att det som hänt dagen innan stressar dig när du vaknar på morgonen?

Nu skall jag fixa mellanmål till mina barn och deras kompisar. Snart är det dags för första barnyogagruppen för terminen och det ser jag fram emot.

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.