Glad påsk!

1007 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni haft en fin påsk än så länge! Vi har varit på Tjörn sedan igår förmiddag. I morse sprang Peter och jag femton kilometer. Det var min första längre runda för året och det gick bra. Vi sprang inte fort, men höll en okej takt. Imorgon tar jag femton till. Det är viktigt att börja vänja kroppen vid längre avstånd nu, så att den inte är helt oförberedd inför Göteborgsvarvet i maj. Jag gillar egentligen inte att springa så långt. Tio kilometer räcker för mig, men det är roligt att springa Göteborgsvarvet, så jag får stå ut med lite längre rundor framöver.

På förmiddagen var vi sedan på en kort utflykt till Nösund. En väninna till min mamma har konstutställning där och det var trevligt att titta förbi.

Jag hade egentligen tänkt att inte jobba någonting idag, men jag har ändå suttit med texten några timmar. Som jag skrivit här förut, så känner jag att jag har fastnat lite grand, men jag ger inte upp. Nu när jag läser texten, så allt klarnat och jag HOPPAS att jag kan få ihop ett bra slut.

Imorgon bär det av hemåt igen. Mamma och pappa skall iväg på en kryssning igen och vi skall tillbringa resten av påsklovet i Örgryte.

Ha en fin fortsättning på påskafton!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.