Min morgonrutin

794 794 admin
  • 0

Det är underbart väder ute och vi har precis haft vänner här som grillat i trädgården med oss. Jättetrevligt! Nu sitter jag inne framför datorn och jobbar lite grand. Har precis startat en annonskampanj för min yoga för män som sätter igång i nästa vecka på torsdag klockan sju. Hoppas att några av er som läser kan komma!

Igår var en sådan där dag, när jag äntligen tog tag i att städa lite noggrannare i köket. Isabella var snäll som hjälpte mig. Annars hade det nog tagit mycket längre tid. Jag hann också ta hand om mina blommor och nu längtar jag efter frostfria nätter, så att jag kan ställa ut lite fina växter på trappan.

I morse gjorde jag min vanliga morgonrutin. Jag har som mål att skriva dagbok, läsa något inspirerande, meditera, yoga och sedan springa. Det låter som om jag gör jättemycket, men det är inte så att jag sitter och mediterar och skriver dagbok i timmar utan rutinen ser ut ungefär så här:

-Skriva dagbok 10 min

-Läsa 5 min

-Meditera 1o min

-Yoga 30 min

-Springa 55 min

Det kanske fortfarande verkar som om min rutin tar väldigt mycket tid, men jag går faktiskt hellre upp tidigt och gör min morgonrutin än att sova länge på morgonen. Jag mår helt enkelt bättre av att göra den än av att strunta i den. Sedan gäller det förstås att inte gå och lägga sig så sent. Sömnen är ju också jätteviktig!

Som ni ser yogar jag just nu bara trettio minuter per dag, men jag skulle gärna få in mer yoga under dagarna. Mitt mål är att lägga in pauser, speciellt under mina arbetsdagar, då jag yogar och fokuserar på olika asanagrupper. Tyvärr glömmer jag det ganska ofta, eller rättare sagt, ofta fastnar jag i arbete och tiden går alldeles för snabbt, men jag skall försöka att bli bättre på det. Jag får rapportera hur det går längre fram.

Ha en fin fortsättning på Annandag påsk!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.