Nu har den andra boken kommit :-)

1024 1024 admin
  • 0

Det är tidig eftermiddag och jag är glad att det är fredag. I morse startade jag jättetidigt med en löprunda innan min yogaundervisning. Det var skönt, men nu känner jag mig ganska seg. Jag sov inte tillräckligt många timmar i natt.

Efter min yogaundervisning och min egen yoga som jag gjorde efter barnen hade gått till skolan, satt jag med roman nummer två igen. Jag håller på att läsa igenom och redigera första delen av texten och det är ganska roligt, men jag bekymrar mig lite för att jag inte har skrivit på ett tag. Jag behöver komma framåt i rask takt om jag skall nå mitt mål att bli färdig i slutet av april. Tiden går lite för snabbt tycker jag…

På lunchen åkte jag och hämtade en kartong med böcker från Kakao förlag. Nu har jag äntligen fått hem mina motivationsböcker också och det var en härlig känsla. Som ni kanske vet har jag jobbat med den boken i evigheter. Först var ett annat förlag intresserade, men sedan hoppade de av. Jag blev helt förstörd när jag fick beskedet, men efter några timmar tänkte jag: “Jag ger mig inte. Den här boken skall komma ut.”. Därefter satte jag igång att ändra och redigera i texten och skickade den till en massa andra förlag och Kakao nappade. Jag blev så glad när jag fick beskedet och nu har jag boken i min hand 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.