Sol, löpning, herryoga och skrivande

768 1024 admin
  • 0

I morse startade jag min dag med en löprunda. Det var jätteskönt och det börjar äntligen kännas på riktigt att det är vår och jag älskar verkligen det. Det är så underbart när det blir ljusare och varmare. Jag brukar inte ha så svårt för mörkret och kylan, men den här vintern har det känts ganska jobbigt.

Efter löprundan hade jag min första omgång “Yoga för män”. Det var verkligen jätteroligt och jag är glad att kursen har satt igång. Hör gärna av dig om du vill börja. Det finns platser kvar!

Snart skall jag fälla ned locket på min laptop och gå ned till yogasalen, men innan dess skall jag skriva lite här och jobba en kort stund med några andra småsaker.

Jag är så glad för mitt skrivande, för det lossnar mer och mer och berättelsen tar form på ett sätt som jag faktiskt är nöjd med. Jag hoppas, hoppas, hoppas att det till slut blir en historia som många kommer att gilla. Fokus är återigen på kärlek, yoga och resor, men med en något annan vinkling. Victoria, Fredrika och Matteo dyker upp i boken, men den här gången är inte Eleonora med. Kanske får hon istället en roll i den tredje romanen. Vi får se…

Huvudpersonen romanen jag skriver på nu heter Linnea. Hon är lik Fredrika på en del sätt och de kommer också att lära känna varandra. Mer än så vill jag inte berätta ännu, men det spännande är att mina karaktärer lever med mig. De är som mina vänner och jag tänker på dem mer eller mindre hela tiden.

Nu i eftermiddag har jag bestämt nästa veckas fokus och tema. Imorgon och på lördag skall jag utforma sekvenserna och hoppas att mina yogaelever kommer att gilla dem.

Nu måste jag tyvärr sluta.

Ha en härlig vårtorsdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.