En ganska vanlig onsdag

1024 1024 admin
  • 0

Herregud, vad tiden går fort. Jag skall alldeles strax åka till baletten med Josefina och sedan handla på ICA MAXI, spännande :-), men saker som måste göras. Idag har jag egentligen haft det bra, men på eftermiddagen blev jag så där trött, som jag blir ibland efter lunch. Jag var tvungen att lägga mig en liten stund och efteråt var jag egentligen ännu tröttare, men sedan vände det och nu känns det bättre igen.

I morse jobbade jag med romanen och kom ganska långt. Nu har jag nästan hela storyn färdig för mig och det känns jätteskönt. Visserligen har jag inte jobbat så mycket framåt i texten, men jag tror att jag kommer att ha nytta av att jag strukturerat upp handlingen. Det kommer att gå lättare att skriva då.

På eftermiddagen har jag planerat min yoga för män-kurs som startar imorgon klockan sju. Jag hann också jobba med bokföringen en del, vilket alltid känns skönt. Det är annars något som hänger över mig hela tiden.

Nu allra sist har jag arbetat med marknadsföringen av boken. Det tar mycket tid, men jag hoppas att det till slut kommer att leda någonstans. Jag ger inte upp 🙂 (som jag skrivit många gånger förut här).

Ha en fin onsdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.