Tittibasana, jobb för Räddningsmissionen och skrivande

1024 1024 admin
  • 0

Klockan är nästan fyra och jag skall alldeles strax stänga datorn för dagen. Förhoppningsvis hinner jag ta några kort nere i yogastudion innan klasserna börjar, så att jag kan lägga ut något på FB och Instagram. Idag har jag jobbat ganska bra, men hade lite svårt att komma igång. I natt sov Josefina och Philippa dåligt och jag vaknade också många gånger. Det gjorde att jag var tvungen att sova lite längre i morse och kom därför efter i mitt schema lite grand.

I morse gick jag igenom yogaprogrammen och övade även lite på Tittibasana eller Eldflugan som den heter på svenska. Det är en relativt svår armbalans och jag har fortfarande lite problem att sträcka benen i den. Jag måste helt enkelt öva mer. Egentligen hade jag velat yoga mycket mer än jag gör, men just nu hinner jag inte. Tekniken jag vill försöka med är dock att lägga in små yogapauser under dagen. På det sättet kan man ändå få ganska mycket yoga trots ett späckat schema.

Jag har också jobbat lite med dagens meditation och vävt in vårt tema förlåtelse i den. Jag hoppas eleverna kommer att tycka om den.

Innan lunch hann jag också med att börja med föräldrautbildningen som jag håller på att utveckla för Räddningsmissionen. Det är ett spännande projekt och jag hoppas att materialet blir bra!

Nu på eftermiddagen har jag fortsatt att jobba med skrivandet. Jag har läst färdigt texten och sedan suttit och spånat på handlingen. Jag känner att jag kommer att behöva göra det imorgon med för det kommer att göra det lättare att skriva färdigt texten. Det är när jag skriver om personerna, som jag helt plötsligt får idéer för vad som skall hända. En stor fråga hänger fortfarande i luften, men annars känner jag att jag har koll på det mesta.

Nu skall jag ta en kort paus innan jag börjar med mina yogaklasser.

Hoppas att ni kan njuta av solen var ni än är!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.