Äntligen tid att jobba med roman nummer två och ännu en bra podcast

768 1024 admin
  • 0

Det är mitt på dagen, klockan är halv tre, men snart måste jag avsluta jobbet framför datorn. På måndagar slutar jag alltid klockan tre för att äta mellanmål med barnen och deras kompisar och sedan gå ned till yogan. Jag har redan haft en yogalektion idag – min privatelev var här klockan nio. Det var trevlig som vanligt.

Det känns skönt att ha haft en riktig arbetsdag igen. Jag har äntligen haft tid att jobba med roman nummer två och känner mig riktigt nöjd (får se hur länge det håller i sig…). Kom på en twist, som jag tror kan bli spännande och rolig. Berättelsen börjar ta form nu och jag tror faktiskt att den kan hålla fram till slutet. Nu vill jag egentligen bara skriva färdigt, men det är minst 140 sidor kvar, så det kommer att ta sin tid, men jag har ändå som mål att vara klar med första utkastet till Valborgsmässoafton och det borde gå om inget oförutsett händer.

Jag har inte bara jobbat med skrivandet idag utan också planerat barn- och ungdomsyogan. I vuxenyogan fortsätter vi med temat baksidan av låren och fokus på förlåtelse, men i barnyogan kommer vi att jobba mer intensivt med mindfulness. Jag kommer att göra en övning, där barnen får uppmärksamma sina tankar och hoppas att de uppskattar den. Därefter fortsätter vi med fokus på baksidan av låren, precis som i vuxengrupperna, men lite mer lekfullt förstås.

Innan jag slutar måste jag tipsa om ännu en intressant podd (ursäkta att jag tjatar 🙂 om poddar hela tiden). I morse när jag sprang lyssnade jag på Dan Harris podd 10% Happier. Jag tror jag skall skriva mer om den imorgon, för jag har inte riktigt tid nu, men lyssna gärna på den. Speciellt om du är intresserad av meditation.

Ha nu en fin måndag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.