Sol, städning och ljudbok

683 1024 admin
  • 0

Min dag började med en kopp té, dagboksskrivande och sedan min yoga. Jag var trött i morse när jag vaknade, men efter yogan kände jag mig piggare. Jag hade egentligen tänkt att jag skulle ta en lång löprunda idag (15 kilometer, som igår), men jag bestämde mig faktiskt för att bara springa tio kilometer idag. Igår eftermiddag fick jag ont i huvudet. Jag får det ibland när jag springer långt och jag kände att jag inte ville ha det idag också. Det var ett bra beslut. Jag är glad för efter min löpning fick jag äntligen tid att städa huset och yogarummet. Nu är (nästan) allt klart för en ny arbetsvecka.

Det är härligt att vädret har varit så fint idag. Mina barn har njutit och varit ute i shorts för första gången i år. Jag har på grund av städningen inomhus inte varit ute så mycket, men njöt i alla fall av solen i morse när jag sprang.

När jag städade passade jag på att lyssna på en ljudbok. Jag lyssnar nästan alltid på en podd eller ljudbok när jag städar eller gör något annat praktiskt. Det gör det roligare att utföra trista saker som måste göras här hemma.

Ljudboken jag lyssnade på idag var Your Best Year Ever av Michael Hyatt. Det var en bra bok, men mycket av det den tog upp har jag redan relativt bra koll på, men om du är intresserad och vill lära dig mer om hur du lättare når upp till dina mål, så tycker jag den är läsvärd!

Nu skall jag snart fixa kvällsmat till barnen och röja det sista här hemma innan kvällen. Jag skall också förbereda morgondagens privatyoga som jag har klockan nio imorgon bitti. Dessutom behöver jag gå igenom barnyogan och planera lite för den. Jag måste också jobba med en del saker för skrivandet, så det blir en intensiv (och förhoppningsvis) rolig kväll.

Ha en fin fortsättning på söndagen!

Namaste,

Johanna

P.S.

Bilderna är från mina blommor på trappan. Jag älskar blommor, men är inte så bra på att sköta dem alltid :-). Har en tendens att glömma att vattna, men nu hoppas jag att de står sig ett litet tag i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published.