Långt löppass och planer fram till sommaren

768 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni haft en skön lördag. Hos oss är det stökigt, eftersom Isabella håller på att fixa i ordning sitt rum och jag känner mig lite stressad att det tar så lång tid. Jag gillar inte när det blir för mycket oordning. Blir oharmonisk av det, men nu är det bara att gilla läget :-). Imorgon hoppas jag att vi får ordning på det mesta, så att det blir fint inför veckan som kommer.

I morse yogade och mediterade jag som vanligt och sedan gav jag mig ut på en långrunda med Buster. Det blev nästan 16 kilometer. Tyvärr går det fortfarande inte särskilt fort. Jag måste komma upp i hastighet om jag skall klara av att hålla samma tempo som jag gjorde förra året på Göteborgsvarvet.

Efter löpningen var jag helt slut och tyvärr har inte riktigt energin kommit tillbaka, men jag har i alla fall varit på biblioteket och hämtat några böcker som jag beställt och sedan var jag i affären med barnen och handlade inför nästa vecka. Skönt att i alla fall få gjort lite grand.

Något jobb med yogan, motivationen och skrivandet har det inte riktigt blivit, men jag fick en tanke i morse, som jag fortsatt att fundera på under dagen. Den hänger delvis ihop med något jag lyssnade på i en podd, nämligen att det är så lätt att fastna i det som man gör från dag till dag, att man glömmer av att ibland ha ett längre perspektiv. Jag har på sistone jobbat otroligt mycket, men inte pausat och funderat på varför jag egentligen gör det jag gör. Jag bestämde mig därför idag för att skriva ned exakt vad jag måste göra fram till sommaren. Till min förskräckelse gick det upp för mig att det bara är två månader kvar. På något sätt har vädret gjort att jag inte fattat att en vårmånad redan är förbi. Ja, ja jag får göra mitt bästa för att nå mina mål.

Vill ni veta vad jag har för planer? Jo, att fortsätta vara en så bra yogalärare som möjligt och inspirera mina elever varje gång vi träffas. Att skriva färdigt manuset för min andra roman och skicka in den till “riktiga förlag” i maj. Att få i alla fall några ställen att sälja min roman. Att hålla några föredrag inom motivation som baseras på min faktabok Alla kan lyckas med sina studier. Samt att börja skriva på ett nytt manus för en ny motivationsbok. Det är mycket… Men jag skall kämpa för att lyckas :-). Har du några mål eller planer fram till sommaren eller din semester? Saker du vill uppnå? Skriv i så fall en plan. Jag tror väldigt mycket på att skriva ned det man vill göra. Nästa steg är sedan att fundera ut HUR man skall uppnå det man satt upp som mål. Det är det jag tänker göra ikväll.

Ha en fin fortsättning på lördagen!

Namaste,

Johanna

P.S. Bilderna är på de böcker jag lånade på biblioteket idag. Önskar att jag hade ännu mer tid för läsning. Det finns så otroligt många böcker som jag skulle vilja läsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.