Ny meditation på youtube

768 1024 admin
  • 0

Hej, vilken vacker dag det är här i Göteborg! Jag skall alldeles strax gå ned till yogastudion och börja undervisa, men hinner skriva några rader innan dess. Jag kan dock inte lägga ut det här inlägget förrän ikväll för jag är inte riktigt färdig med meditationen för youtube.

I morse var det frost när jag vaknade, så jag fick sätta på mig ett extra lager när jag sprang. Jag trodde inte jag skulle behöva det igen, men det är väl typiskt för april. Det kan vara nästan lika varmt om på sommaren och även kallt som på vintern.

Efter löpningen (och yogan) hade jag planerat att jag skulle börja jobba, men jag började istället leta efter en hyrbil för våra två dagar i Miami innan kryssningen. Jag hittade en till slut (för lite mer pengar än jag planerat), så tiden jag slösade bort var i alla fall inte förgäves.

Annars har jag jobbat med att trycka upp flyers för min nybörjarkurs. Jag skall börja sätta upp dem imorgon. Igår fick jag två anmälningar och jag HOPPAS verkligen att jag kan få ihop en grupp på tio personer.

Jag har också skickat iväg ett informationsmejl till alla yogaelever inför påskuppehållet. Schemat är ju lite konstigt nästa vecka och veckan då jag kommer hem. Du hittar tiderna här.

Idag börjar vi ju en ny sekvens med fokus på att stärka och öppna höfterna, men också på sätesmusklerna. Jag hoppas att eleverna kommer att tycka om positionerna.

Temat är “sakta ned”. Det är något jag själv måste tänka på och påminna mig om ganska ofta. När man jobbar med något man tycker mycket om är det lätt att glömma av att ta pauser. Dessutom kan jag ibland känna att allt snurrar väldigt snabbt (speciellt när jag har mycket att göra) och då är jag inte så harmonisk. En kort meditation är ofta skön att göra i sådana situationer. Jag valde därför att göra en meditation på temat “Sakta ned!”. Du kan göra den på youtube eller här.

Ha en fin fortsättning på måndagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.