Behöver sakta ned

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att solen skiner hos dig med! På sistone känner jag mig stressad. Varje dag tror jag att jag skall hinna mer än vad jag i verkligheten gör. Det är jobbigt att hela tiden ligga efter. Situationen beror på att jag skall resa bort i nästa vecka och måste hinna med en hel del innan dess. Jag kommer att ha Internet på kryssningen, men jag tror att det kommer att vara begränsat, så jag vill hinna förbereda så mycket som möjligt. Helst vill jag vara färdig med nästa periods sekvenser och även nybörjaryogan som sätter igång måndagen den 6e maj (fyra dagar efter det att jag kommer hem).

Förutom sekvenserna måste meditationerna och barnyogan förberedas och dessutom vill jag helst hinna spela in två sekvenser och minst två meditationer. Mitt mål är att ta med mig stativet på resan och försöka spela in på båten eller när jag är i land, men vi får se hur det går. Jag har ingen lust att sitta bland en massa människor och spela in och det kan vara svårt att hitta en plats där jag är ensam. Möjligtvis tidigt på morgonen, men då är det inte så ljust. Vi får se hur det går.

Idag har jag spelat in mitt motivationstips för tredje gången och som tur är blev det ganska bra. Jag är i alla fall relativt nöjd, så på torsdag lägger jag ut det. Imorgon kommer jag att spela in armsekvensen och lägga ut den.

Jag har nu 50 prenumeranter (jag vet att det inte är mycket :-)!) på min kanal och hoppas få flera, så att jag kan sprida yogan, meditationen och inspirationen till så många som möjligt. Jag gillar inte att se mig själv på film (det blir så tydligt att jag inte är 20 år längre ;-)), men jag försöker att se syftet bakom mina filmsnuttar och då känns det lättare att spela in.

Nu skall jag alldeles strax gå ned till yogastudion och ha min första lektion för dagen. Det blir barnyoga med de stora barnen och sedan nivå 1 och 2 med de vuxna. Hoppas att vi ses!

Ha en fin tisdag!

Namaste,

Johanna

Glömde att jag deklarerat idag. Är riktigt stolt att jag gjorde det på egen hand. Humanist som jag är🙂!
Har snöat in på wok. Wokat alla grönsaker jag har hemma och tog idag räkor också. Det blev supergott!

Leave a Reply

Your email address will not be published.