Spelat in armsekvensen

768 1024 admin
  • 0

Idag har jag tyvärr haft ont i huvudet hela dagen, så min energinivå har inte varit så hög. Det är därför jag skriver det här inlägget i TV-soffan framför “Sveriges Mästerkock” :-).

I morse när jag hade sprungit spelade jag in armsekvensen från förra veckan. Det är jätteroligt att spela in yogaprogrammen, men jag anstränger mig alltid och det gör att jag blir rejält trött efteråt.

Du kan titta på sekvensen här eller på min youtube.

På eftermiddagen redigerade jag videon, men fick vila lite också. Det var skönt att jag inte hade någon yogaundervisning idag, för jag hade nog inte varit någon trevlig yogalärare med den här huvudvärken.

Nu på kvällen gjorde jag i ordning min sellerijuice och min gurkmeja- och ingefäradryck. Den senaste tiden har jag varit lite slarvig med min mat och inte ätit så bra. Det är ju normalt att det är så vissa perioder, men jag ska försöka ta hand om mig själv lite bättre. Vi får se hur det går :-)!

Ha en fin onsdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.