Vårvarmt

768 1024 admin
  • 0

Min dotter Philippa kom precis in till mig och frågade om hon fick ha på sig shorts (Det fick hon 🙂). Härligt med varmt vårväder!

Annars är jag tyvärr lite seg idag med. Huvudvärken från igår hänger i och vill inte riktigt släppa, men den är okej. Jag kan stå ut med den och jag hoppas att det snart blir bättre.

Idag fyller min man Peter år. Tyvärr kan jag inte fira honom ikväll eftersom jag har yogaklasser fram till halv nio och sedan måste gå mer eller mindre och lägga mig direkt, eftersom undervisningen börjar klockan halv sju imorgon, men vi skall fira mer på lördag istället. Då kommer mamma och pappa hit en stund.

I morse efter yogaundervisningen för killarna och min egen yoga och löpning bestämde jag mig för att ta en dag där jag planerade och strukturerade upp. Jag har mycket att hinna med fram tills dess att vi åker på torsdag i nästa vecka.

På onsdag i nästa vecka skall jag till en av mina yogaelevers företag och ha yoga för dem över lunchen. Det skall bli jättekul. Jag har gjort det förut och gillar att komma ut och träffa nya personer och förhoppningsvis få dem nyfikna på yoga.

Imorgon skall jag hem till Lena som läst igenom mitt romanmanus. Det skall bli spännande, men jag är också nervös. Det känns alltid speciellt när någon läs något man skrivit, men det enda sättet att utvecklas är att våga visa sina texter och be om feedback.

Nu skall jag förbereda mig för kvällens klasser. Det skall bli roligt att undervisa!

Kom gärna förbi om du har tid!

Namaste,

Johanna

Är egentligen mer förtjust i ljusare choklad, men försöker dra ned på sockret, så nu får det bli mer mörk choklad 🙂.

Leave a Reply

Your email address will not be published.