En solig fredag

1024 1024 admin
  • 0

Klockan är redan nästan tio och tyvärr är jag väldigt trött, men skall i alla fall skriva några rader här på bloggen.

Det har varit underbart väder här i Göteborg idag med. Jag undervisade min morgonyoga som vanligt och sedan sprang jag i vårsolen. Det var härligt.

Efter löpningen hann jag bara snabbt duscha innan jag cyklade till Lena som har hjälpt mig med mitt andra romanmanus. Som jag skrivit här förut skrev jag “färdigt” uppföljaren till “Systrar, sol, stränder och en smula yoga” redan i juni förra året. Efter det skickade jag manuset till en mängd olika förlag, men tyvärr utan positivt resultat. Många förlag svarade inte ens. Det är så det är, men jag vill inte riktigt ge upp ännu, så nu gör jag ett nytt försök. Jag skall förbättra utifrån Lenas förslag och sedan skicka in igen. Skam den som ger sig!

På eftermiddagen var barnens förra dagmamma här på fika. Det var jätteroligt (och nostalgiskt) att träffas igen. Åren barnen hade med Susanna var så fina och värdefulla!

Nu skall jag snart gå och lägga mig. Känner att jag behöver en lång natts sömn!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.