Lördag med löpning, planering och firande

1024 683 admin
  • 0

God kväll! Jag skall alldeles strax sova. Dagen har gått väldigt fort och jag har inte riktigt haft tid att skriva på bloggen förrän nu. I morse sprang jag 15 kilometer igen. Den här gången gick det inte lika bra som förra veckan, men jag var ändå nöjd med min hastighet (i genomsnitt 5:16/kilometer). När jag kom hem yogade och mediterade jag och sedan städade familjen och jag huset. Jag gjorde en hel del igår, så det gick därför som tur var ganska fort.

På eftermiddagen satt jag med min planering för de närmaste dagarna. Nu är det ju verkligen inte lång tid kvar tills vi åker. Planeringen tog tyvärr så lång tid att jag inte hann jobba med yogan som jag hade tänkt mig, men det gör inte så mycket. Imorgon har jag ju också tid. Jag skall försöka spela in en sekvens på morgonen. Tänkte lägga upp den på youtube, men publicera den först i nästnästa vecka när jag är på resan. Jag vet inte hur internet kommer att fungera för att jobba med mina filmer, så jag kan förbereda arbetet här hemma och sedan bara publicera när jag är på semestern. Det hade förstås varit kul att spela in en sekvens när jag är på resande fot, men det kan bli svårt. Vi får se :-)!

Nu ikväll har mamma och pappa varit på besök. Vi firade Peters födelsedag och åt hemlagad pizza och goda cupcakes som barnen hade gjort. Det var trevligt och mysigt💕.

Ha en fin fortsättning på lördagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.