En solig dag med utflykt till Särö och inspelning av ny sekvens

768 1024 admin
  • 0

Hoppas att du har haft en fin dag! Här i Göteborg har det varit jättefint väder idag med. I morse sprang jag långsamt med Buster. Det var skönt efter den långa rundan igår när jag dessutom försökte att springa rätt så snabbt.

Efter löpningen åt jag frukost och sedan gick jag ned och städade i yogastudion och spelade också in nästa sekvens. Jag tror jag skrev här på bloggen igår att jag tänkte ladda upp den på youtube som privat och sedan ändra den till offentlig på onsdag i nästnästa vecka. På det sättet behöver jag inte försöka ladda upp den på kryssningen.

Runt lunch var Peter och jag på Särö och träffade ett väldigt trevligt par som antagligen kommer att passa Buster en del av tiden vi är borta. Jag har aldrig varit på Särö förut och blev verkligen överraskad över hur vackert det var där.

När vi kom hem från Särö fikade vi med våra hyresgäster som är supersnälla och kommer att hjälpa oss med våra blommor och posten när vi är bortresta.

Ikväll hade jag tänkt att jobba, men jag var så trött efter att ha sprungit, yogat och gått en långpromenad i solen att jag var tvungen att ligga i soffan och titta på de två sista avsnitten av “Gift vid första ögonkastet”. Det blev som jag tänkte med paren. Har du sett serien? Jag är väldigt intresserad av psykologi och samspelet mellan människor och tycker att det skildras bra i “Gift vid första ögonkastet”. Jag tycker också att man kan lära sig en hel del av det som experterna säger.

Nu skall jag ändå försöka förbereda lite för yogan innan jag går och lägger mig. Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Så härligt med havet!
Tussilago ❤!
Min inspelningsstudio 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.