En massa jobb med yogan

1024 1024 admin
  • 0

Ja, så var helgen slut. Det har varit väldigt vackert väder här i Göteborg idag, men det har blåst kallt, så tyvärr har det varit lite kyligt. Jag sprang med Peter i morse. Han cyklade. Förr sprang vi ofta tillsammans, men tyvärr har han fått reda på att han har lätt artros i knät och måste därför bygga upp musklerna innan han (kanske) kan springa igen). Det är tråkigt att det är så, men något man bara måste acceptera. Det kunde så klart vara mycket värre!

Under dagen har jag bara jobbat med yogan. Den här gången tog det otroligt lång tid att sätta ihop programmen. Jag måste komma på en bättre rutin för sekvenserna för så här lång tid kan det bara inte ta. Jag tror jag har jobbat i tio timmar (minst) den här gången.

Jag var också nere i yogasalen och städade. Det hade jag förstås kunnat göra imorgon, men jag gillar att allt är klart redan på söndag. Nu kan jag ägna morgondagen åt att gå igenom några av de asanas som jag inte känner mig så säker på. Jag skall dessutom göra färdigt meditationen och kanske också spela in den. Om jag inte hinner det imorgon gör jag det på tisdag. På onsdag skall jag lägga ut sekvensen från förra veckan på youtube.

Det är bara ungefär en och en halv vecka kvar tills vi åker nu, så det är mycket som måste förberedas och fixas med. Bland annat måste jag gå igenom mina (och barnens) sommarkläder, men det går förhoppningsvis ganska snabbt.

Nu skall jag hoppa i säng. Det kommer nog att vara lite svårare att somna ikväll pga. av sommartiden, men det blir som det blir.

Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Nästa veckas tema: sakta ned.

Leave a Reply

Your email address will not be published.