Sekvensen för nivå 2 klar

150 150 admin
  • 0

Jag hade så mycket att göra igår att jag inte hann skriva här på bloggen. Arbetet med min roman har gått bra och det är jag glad för. Om jag fortsätter så som jag gjort de senaste dagarna hoppas jag att hålla min deadline som är den 28 augusti. Jag kan fortfarande inte riktigt fatta att jag kommer att ge ut en skönlitterär bok. Det känns overkligt!

Nu i eftermiddag har jag arbetat med sekvensen och temat för nivå 2 inför nästa vecka. Jag ser fram emot att undervisa den. Trots att jag jobbat sedan 2010 som yogalärare återvinner jag sällan mina sekvenser. Det har att göra med att jag kommer på nya idéer och också inspireras av andra yogalärare. 

Imorgon kommer jag att göra i ordning i yogastudion. Jag skall storstäda och förbereda. Jag vill ju att det är fint när mina elever kommer nästa vecka ☺. Förutom Arbetet i yogastudion kommer jag att förbereda programmet för nivå 1, så att det är färdigt också. Barnen börjar skolan imorgon, så jag har lite mer tid att arbeta då. 

Ha en fin onsdag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.