Stressig söndag

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Tyvärr var det stressigt ihår söndag och jag hade inte tid stt skriva. Det är mer än någonsin att göra just nu med skolan och julförberedelser här hemma, men ibland måste det vara så. Det löser sig och blir snart bättre.

Igår bestämde jag mig för att spela in veckans video igen. Jag viĺle inte lägga ut den som var fel. Hur som helst, inspelningen gick bra och jag blev nöjd. Det är äldigt eoligt med den nya kameran. Jag har aldrig haft en sådan kvalitet förut, både på videon och fotona. Det är en helt ny dimensionför mig.

På eftermiddagen jobbade jag både med skolan och yogan. Jag hann också med att skriva på vårt julbrev och på mitt brev till min kompis i Nya Zeeland.

På kvällen åt vi middag tillsammans och tände det första adventsljuset. Det vlev inte riktigt det adventsfirandet som jag hade tänkt mig, men ibland blir det så. Jag hoppas att vi har lite mer tid nästa söndag.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.