Tisdagstankar

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hur mår du? Hoppas att det varit en bra dag för dig! Jag har jobbat ganska bra idag, även om jag hade en liten dipp vid lunch, då jag kände mig trött.

Gårdagens yoga gick bra. Tyvärr är gruppen klockan 17-18 väldigt liten och det är synd. Om du känner för att hoppa in är det bara att höra av sig till mig. Klockan 18 kom det några fler deltagare och vi fortsatte att fokusera på axlarna, armarna och övre delen av ryggen.

Idag har jag börjat titta på nya asanas för nästa periods sekvenser. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad temat och fokuset kommer att vara, men förmodligen kommer vi att flytta oss lite längre ned i kroppen. Vi får se… Jag har ju en extra vecka att förbereda sekvenserna, så det ger mig mer planeringstid än jag brukar ha.

På eftermiddagen har jag strukturerat upp mitt skrivande och också läst teori. Jag vill verkligen lära mig mer om hur man skriver och tycker att jag har hittat många bra böcker om det. Problemet är bara att ha tid att läsa dem.

Jag har också funderat mer angående mitt motivationsprojekt och gjort upp en mer detaljerad plan för min andra fackbok, som jag tänkte skicka in till förlagen veckan innan jul.

Idag har jag också börjat läsa den bok vi ska ha på vårt nästa bokklubbsmöte. Det är jag som har valt boken och det blir “Näktergalen” av Kristin Hannah. Hon är en av mina favoritförfattare och jag hoppas att de andra medlemmarna i bokklubben kommer att gilla henne lika mycket.

Nu ska jag stänga datorn för idag och förbereda mig inför eftermiddagens och kvällens yoga. Ser fram emot att träffa mina trevliga elever! Hoppas att vi ses!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.