Varm måndag

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att det är bra med dig! Jag har haft en produktiv måndag och är nöjd med dagen än så länge. Alldeles strax skall jag åka till affären och köpa lite frukt och choklad för yogan. Jag måste skynda mig för jag vill vara hemma klockan fyra igen, så jag kan lägga upp på fat och göra i ordning mig för kvällens klasser.

Jag började dagen med att springa en mil och det kändes trögt i benen. Jag har verkligen ont i lårmusklerna, men jag hoppas att det släpper snart. Yogan efteråt var i alla fall väldigt skön. Den behövs extra mycket just nu!

I morse och i förmiddags jobbade jag med skrivandet och det gick ganska bra. Jag har stor nytta av böckerna jag läser nu. Den ena heter “The First Fifteen Pages” och handlar (som ni förstår :-)) om hur man börjar en roman på ett spännande sätt, så att läsaren vill fortsätta med boken. Den andra handlar istället om hur man avslutar en text och heter “The Last Fifty Pages”. Jag läser dem parallellt med att jag redigerar roman 2 och skriver på roman 3. Det är jätteviktigt att läsa teori, men det är samtidigt farligt, eftersom man lätt kan fastna i fällan att det alltid finns något nytt att lära och därför aldrig avslutar själva skrivarbetet. Jag försöker därför att ha som mål att hela tiden skriva på texterna.

På lunch var jag på “Brogyllen” och åt med min f.d. kollega och kompis. Det är ju ett av mina stammisställen, som jag tycker mycket om att gå till. Jag har skrivit det en massa gånger förut, men deras sallader är verkligen goda!

Nu på eftermiddagen har jag gjort lite bokföring, gått igenom sekvenserna och skrivit ut lite papper för yogan, men nu sticker jag iväg till affären och sedan är det tre timmars yogaundervisning som gäller :-)!

Ha det fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published.