Dagen efter Göteborgsvarvet

683 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att din helg har varit bra! Tyvärr orkade jag inte skriva igår. Jag var väldigt trött efter varvet och var dessutom bjuden på en konfirmation, så när jag väl kom till mina föräldrar (där vi sov i natt) var jag helt slut.

Göteborgsvarvet var en härlig folkfest och jag är nöjd med mitt resultat även om det inte blev riktigt som jag hade tänkt mig. Jag hade hoppats att jag kunde slå mitt personliga rekord, men det räckte inte riktigt. Jag slutade på 1.43 (nästan exakt samma tid som förra året – bara en sekunds skillnad), men nu tar jag nya tag inför nästa år.

Jag har ju varit förkyld och är faktiskt fortfarande snuvig och det kan ha inverkat på min tid. Jag kände inget i kroppen eller med andningen, men det var säkert inte positivt att jag fick ont i halsen i tisdags.

Idag har jag faktiskt inte sprungit utan istället tagit en kort promenad. Jag yogade dock nu i eftermiddag och det var superskönt.

Snart skall jag gå och lägga mig. Imorgon börjar sista veckan på terminen och jag skall åka till affären och köpa lite gott till eleverna. Sedan hoppas jag att avslutningen i vecka 22 blir av, men vi får väl se. Det är många som är upptagna på mycket nu i maj, men jag håller tummarna!

Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Nästan framme i mål!

Leave a Reply

Your email address will not be published.