Nervös för Göteborgsvarvet

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att du mår bra! Jag är fortfarande lite förkyld och nu också ganska nervös inför imorgon. Det är så dumt. Jag har sprungit Göteborgsvarvet arton gånger. Jag springer i princip en mil om dagen och nu är jag nervös… Men jag får försöka praktisera mindfulness och acceptera nervositeten, bara iaktta den och sedan låta den försvinna iväg…

I morse hade jag min sista yogalektion för den här veckan. Barnyogan är slut för terminen, så nästa vecka har jag mer tid för att jobba med skrivandet. Jag är väldigt glad för att jag har ändrat min arbetsrutin. Det har gjort att jag känner ett större engagemang och motivation för att få färdigt mina manus och verkligen göra mitt bästa.

Jag har svårt att fokusera, så jag skall snart gå en promenad med Buster och sedan äta med familjen.

För att stilla nerverna blir det nog en kväll i soffan med lite TV och en bok. Just nu läser jag “Mitt inte så perfekta liv” av Sophie Kinsella. Det är intressant att studera hur andra författare skriver och strukturerar sina texter, så jag skall försöka ha det i bakhuvudet (även om jag mest läser för avkoppling :-)).

Ha en fin kväll och håll tummarna för mig imorgon!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.