Jobb på balkongen i solen

768 1024 admin
  • 0

Jag har precis kommit in från balkongen. Det var så soligt och varmt att jag kände att jag behövde gå in i skuggan. Det är så härligt att det är varmt och soligt.

Idag är första dagen med min nya arbetsrutin och det gick väldigt bra. Jag jobbade med skrivandet först och sedan med yogan. För en gångs skull kändes det väldigt lätt att skriva. Jag kom in i texterna och var koncentrerad. Visserligen fick jag inte gjort jättemycket, men det är torsdag och det innebär att jag inte har så många timmar framför datorn, så jag är ändå nöjd.

En annan ny rutin för idag är att jag bestämt mig för att vara mer restriktiv med mitt användande av internet och sociala medier. De veckorna som vi var på kryssningen och även dagarna i Miami var jag ganska lite ute på nätet och det kändes bra. Förstå mig rätt, jag tycker att det finns jättemånga fördelar med internet, men det gäller att hantera det på ett bra sätt. Med det fria jobbet jag har är det fruktansvärt lätt att börja surfa runt, när något känns trögt och man inte kommer vidare. En timme kan försvinna utan att man egentligen har gjort någonting. Min strategi för att undvika det är att skriva upp varje gång jag går ut på nätet eller surfar på sociala medier. Det låter kanske lite överambitiöst, men än så länge funkar det :-).

Snart skall jag undervisa igen. Den här gången är det avslutning i två av barnyogagrupperna + nivå 1 och nivå 2. Avslutningarna för de vuxna är nästa vecka och jag är stolt för jag är redan färdig med sekvenserna, temat och meditationen. Det känns jättebra eftersom jag vet att jag kommer att vara trött efter Göteborgsvarvet.

Ha en fin fortsättning på den här torsdagen!

Namaste,

Johanna

Boostar immunförvaret med mango, hallon, blåbär och tranbär.

Leave a Reply

Your email address will not be published.