Ny meditationsvideo

1024 683 admin
  • 0

Hur är det? Min förkylning är i alla fall inte sämre och det är jag jätteglad för. Jag hoppas att det blir ännu bättre imorgon och att det fortsätter så fram till på lördag. Tyvärr stressar mig det här lite grand. Jag har ju sprungit och tränat mycket för Göteborgsvarvet och det skulle kännas jättetråkigt om jag inte kunde springa. Samtidigt är den här situationen en bra övning för mig. I meditationen lär man sig att betrakta tankar och känslor utan att direkt reagera. Nu måste jag göra det här också (och det är jäkligt svårt…) – bara acceptera att halsen inte känns 100% utan att bli arg eller stressad. Hittills går det så där…

Igår skrev jag på min Instagram och FB om boken “Just Sit” av Sukey och Elizabeth Novogratz, som jag köpte på Newarks flygplats när jag var där för precis två veckor sedan. Den handlar om meditation och jag gillar den för att den är lättläst och har en fin layout. Sedan är den kanske lite för grundläggande för mig, som läst ganska mycket tidigare, men samtidigt kan det vara bra att bli påmind om mer basic saker som man glömt av.

Idag har jag planerat färdigt sekvenserna för nästa vecka. Det kommer att bli ett potpurri av asanas från de gångna veckorna och jag hoppas att eleverna kommer att gilla dem. Jag har svårt att ta in att det är sista veckan yoga och att jag snart är klar med kurserna. Som jag skrev igår så är jag ur fas när det gäller tiden. Jag kan inte fatta att det är mitten av maj.

Jag spelade också in den här veckans meditation. Du kan göra den här :-)!

Nu måste jag fixa kvällsmaten. Hoppas att du får en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.