Sol på balkongen

768 1024 admin
  • 0

Hur har din dag varit? Jag vaknade tyvärr med känslan att jag hade ont i halsen. Så här några dagar innan Göteborgsvarvet är det inte någon trevlig upplevelse, men jag kämpar på och hoppas att det bara är något tillfälligt. Jag sprang sakta i morse och gjorde sedan som vanligt min yoga och meditation.

På förmiddagen var jag ganska pigg och fick gjort det jag planerat för yogan. Jag har börjat sätta ihop nästa veckas sekvens som blir den sista innan sommaruppehållet. Att vi var på semester över påsk har gjort att jag känner mig lite ur fas med tiden. Jag har svårt att fatta att det snart är sommar. Det är som om jag inte riktigt har landat efter veckorna i USA och Karibien.

På eftermiddagen blev jag jättetrött och omotiverad. Jag satt och jobbade med roman 3 och försökte strukturera upp det jag hittills har skrivit, men blev helt paralyserad och kunde inte få gjort något. Det är så ibland och då får man hitta något annat att göra en stund. Jag satte mig på balkongen och planerade lite och sedan släppte skrivkrampen. Nu hade jag gärna gått tillbaka till skrivandet, men om en knapp halvtimme skall jag vara nere i yogasalen för att undervisa tre och en halv timme. Jag får helt enkelt fortsätta med böckerna imorgon.

Tyvärr hinner jag inte skriva mer nu,så jag säger hej då.

Ha en fin fortsättning på tisdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.