Måndag

1024 1024 admin
  • 0

Hur har din vecka börjat? Hoppas att det varit en bra måndag! Jag sov tyvärr lite dåligt i natt och när jag vaknade var jag fortfarande trött, men jag tog en lugn löprunda och det kändes okej ändå. Den här veckan fram till Göteborgsvarvet kommer jag inte att pressa mig själv. Det får jag göra på lördag :-)!

I morse hade jag ganska mycket att göra för yogan. Jag planerade den nya meditationen, barnyogaavslutningen, nybörjaryogan och städade yogarummet. På lunchen tog jag en promenad till affären och köpte några kartonger med “Festis” som jag skall bjuda barnen på den här veckan.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med skrivandet. Jag har skrivit på roman 3 och redigerat roman 2. I morse fick jag första “beviset” på att min bok nu finns på Storytell. En person hade jag lagt ut en recension av min bok på Instagram och taggat mig. Hon skrev trevligt om boken och gav den 3/5, så det får jag vara nöjd med. Jag är glad att hon lyssnade färdigt på den :-)! Det där med att läsa recensioner är ett kapitel för sig. Jag gillar det inte, men har börjat vänja mig. Någonstans måste man vara trygg i att man gjort sitt bästa och att man själv tycker om det man vill berätta. Alla får ha sin åsikt och det är också okej att det är så. Men det är klart – kritik är aldrig lätt att ta. Speciellt om den känns orättvis. Samtidigt kan man inte undvika kritik om man vill skriva och dela med sig av sig själv. Det leder automatiskt till att man blir mer sårbar. Punkt. Man måste bara lära sig att acceptera det och jag är i alla fall på väg mot att komma till en punkt när det känns okej att andra har en åsikt om det man gjort/skrivit.

Nu är det snart dags att gå ned till yogastudion och undervisa fyra timmar yoga. Det skall bli roligt. Jag brukar i bland känna mig trött innan jag går ned, men när jag väl är där får jag en kick och energin kommer tillbaka.

Ha en fin fortsättning på måndagen!

Namaste,

Johanna

Nystädat i yogasalen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.