Trevlig helg

768 1024 admin
  • 0

Det är söndag kväll och jag hann tyvärr inte skriva igår. Nu är jag ganska trött, så det blir bara några rader. Hoppas i alla fall att du hade en bra helg! Vi har varit uppe hos mamma och pappa och firat deras 50-åriga bröllopsdag. Igår var det också Busters fyraårsdag. Mycket firande alltså :-)!

Imorse sprang jag 17.5 km och höll ett genomsnittligt tempo på 5.04/km. Jag är nöjd med hastigheten och hoppas att det är ett tecken på att jag kommer att orka springa ungefär lika snabbt på Göteborgsvarvet på lördag. Det är alltid nervöst innan, men i slutänden så är det viktigaste att jag gör mitt bästa.

På eftermiddagen var jag på bokklubbsmöte. Vi saknade två av medlemmarna som inte kunde komma och det var synd, men annars var det trevligt att träffas.

Nu skall jag gå och lägga mig och läsa “Bettys Värld” som jag egentligen skulle ha läst ut idag. Imorgon har jag mycket att göra för yogan. Jag hann inte städa yogastudion i dag, så det får jag också göra i morgon, men det skall nog gå bra :-).

Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Lite grått väder idag

Leave a Reply

Your email address will not be published.