Yogalektion, skola, shopping i stan, rättningar och städning

683 1024 admin
  • 0

Hej, hej!

Oj, vad trött jag är. Det har varit en lång dag och jag är fortfarande inte riktigt färdig med allt jag vill göra.

Imorse sprang jag innan yogaundervisningen och det var inte så kallt som igår, men fortfarande frost och lite halt. Trots det var det skönt att vara ute även om jag kände mig lite trött redan imorse.

Yogalektionen var trevlig, men tyvärr var det bara två deltagare. Jag vet av erfarenhet att slutet av terminerna brukar vara så. Nu börjar den tiden på året då de flesta har väldigt mycket att göra. Det är saker som ska avslutas på arbetsplatser innan jul och extra mycket som behöver planeras och fixas med hemma. Dessutom brukar det vara en hel del förkylningar och så även i år. Det är synd, men så det är.

I skolan hade jag först min lektion med steg tre och sedan hade jag en paus. Efter det hade jag min nybörjargrupp. Nu har jag haft de sista lektionerna innan proven i nästa vecka och jag hoppas som jag skrivit här förut att det går bra för alla.

Egentligen hade jag tänkt att cykla hem efter skolan, men jag bestämde mig att ta en sväng till Kungsgatan och titta efter något till julfesten vi ska på imorgon (och till några andra firande i december). Det var dock ingen bra tid för mig att titta i affärer. För det första var jag jättetrött, för det andra hade jag en jättetung väska med böcker och annat från skolan och för det tredje var jag jättehungrig eftersom jag nästan inte ätit någon frukost. Hur som helst, jag hittade faktiskt en väldigt fin topp på HM och några linnen på Lindex. Dessutom köpte jag några små julklappar till barnen som de ska få på julfesten imorgon.

När jag kom hem kände jag mig nästan döende😯. Jag gick snabbt ut med Buster och sedan kunde jag äntligen äta och dricka lite. Egentligen hade jag tänkt att vila, men eftersom jag gjort åt en hel del tid i stan satte jag mig direkt och jobbade några timmar med skolan. Jag rättade glosförhör, lyssnade på några muntliga övningar som jag skulle bedöma och skrev en checklista inför provet för mina nybörjarelever. Efter det gick jag ned till yogan och gjorde min veckostädning.

Nu har vi ätit kvällsmat och jag har gjort nästa veckas yogapass. Det är inte riktigt färdigt, men jag avslutar det arbetet imorgon. Nu orkar jag inte längre. Istället ska jag äntligen packa upp kameran och ladda batteriet så att jag kan börja använda den – jippi!!!!

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.