En lugn söndag med barnen

150 150 admin
  • 0

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=x8aav_D-WqM&feature=player_embedded]

Det blev ett trevligt kalas för barnen igår, men oj vad trött jag varit idag. Det har därför blivit en lugn dag hemma med barnen, vilket är skönt ibland också! Just nu håller solen precis på att gå ned. Himlen är helt orange, så vacker!

Jag var ute och sprang i morse och det gick så där. Det märks att jag inte sprungit mycket på sistone. När man yogar använder man ju musklerna statiskt och löpträningen är mer dynamisk. De känns i alla fall som väldigt bra komplement till varandra!

Snart är det dags för mina yogapass igen. Jag har inte riktigt bestämt vilket tema vi skall ha nästa vecka, men vi måste fortsätta med muskulär energi, men även introducera organisk energi. Jag skall fundera mer senare.

Ikväll hoppas jag hinna läsa lite grand innan jag går och lägger mig. Jag har en hel massa böcker i min bokhylla som jag inte läst ännu. De böcker som jag just nu läser heter “1001 Pearls of Yoga Wisdom” av Liz Lark och “Svälj den fulaste grodan först” av Brian Tracy. Det är två ganska olika böcker, men som är väldigt intressanta båda två.

Yogaböcker kan jag inte få nog av. Jag skulle kunna köpa flera stycken i veckan! I huvdutaget älskar jag böcker. Det är klart att mycket finns på nätet nu, men känslan att krypa ned i sängen med en bra bok går inte att jämföra med att läsa något på datorn. Kanske är det lite skillnad med en läsplatta, men jag tror ändå inte att det är samma sak som en “riktig” bok.

Just nu finns en ny yogabok på min önskelista. Den heter “The Yoga Resource Book” och är “skriven” av en anusaralärare som heter Darren Rhodes. Klicka gärna på videon för inspiration!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.