Härlig yoga igår, mindre härlig huvudvärk idag.

150 150 admin
  • 0

[slideshow]Det var ett väldigt trevligt yogapass igår också med gamla och nya yogaelever, men oj vad trött jag varit idag. Tyvärr fick jag huvudvärk på jobbet och fick till och med avbryta en lektion för att jag hade så ont. Det var tråkigt, men eleverna var snälla (och kanske också lite glada att slippa en lektion…) och förstod. Det är tråkigt att jag får migrän ibland, men jag har lärt mig leva med det. Jag är säker på att yogan hjälper, men ibland så blir det helt enkelt för mycket för mig också… Jag har svårt att se mina begränsningar. Det har mycket att göra med att det finns så många roliga saker som jag vill göra och upptäcka och då “glömmer” jag att jag faktiskt behöver vila också!

Att hitta en balans mellan aktivitet och vila är en ständig utmaning för de flesta. Vi känner oss ofta stressade pga. saker vi vill/skall göra, men kanske handlar det också om vad vi fyller våra liv med. Jag kommer på mig själv ibland att bara sitta framför datorn och surfa istället för att gå och lägga mig och sova, som jag behöver så väl. Kanske har det att göra med att tiden när barnen sover känns så värdefull för det är då man har möjlighet att bara göra det man vill och behöver. Man vill helt enkelt inte gå och lägga sig och blir lite som ett trotsigt barn själv. Dumt…

Imorgon skall vi ha kalas för två av barnen, så jag skall laga mat och städa mest hela dagen, men på söndag skall jag sätt mig och planera inför nästa veckas yoga. Imorgon hoppas jag i alla fall hinna med ett kortare pass.

Budskapet på min almanacka lyder:

Today is great. Tomorrow is even greater!

Med tanke på min huvudvärk får vi hoppas att det stämmer 😉

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.