Snart 10 år

683 1024 admin
  • 0

Idag har jag varit hemma med barnen nästan hela dagen och inte haft så mycket tid för att jobba med yogan eller mitt skrivande, men nu har jag några timmar eftersom min man och flickorna har åkt iväg till en sjö i närheten för att bada och grilla korv. Det känns tråkigt att missa ett tillfälle att vara ute i naturen med familjen och jag skulle hemskt gärna velat bada, men eftersom vi inte har någon barnomsorg den här veckan måste jag använda tiden då min man är hemma till att jobba.

Det är knappt en och en halv vecka kvar nu tills vuxenkurserna börjar. Det finns fortfarande platser kvar, så passa på att anmäla er om  ni har lust. Har ni några frågor och undringar är det bara att höra av sig till mig via mail johanna@yogamedjohanna.se eller på mobil 0768-937211.

Imorgon fyller min dotter Josefina 10 år, så nu ikväll kommer jag att förbereda hennes födelsedag lite grand. Det är några paket som skall slås in och en liten tårta som skall bakas. Jag tänker tillbaka på hur det var för tio år sedan. Jag var mitt uppe i mina doktorandstudier och vi bodde i ett annat hus, inte långt ifrån där vi bor idag. Jag hade fått min äldsta dotter Isabella 18 månader tidigare och hade inte så mycket tid för träning. Yogan och löpningen fanns där, men långt ifrån på samma sätt som nu. Då hade jag ingen aning om att jag fyra år senare skulle börja jobba som yogalärare. Det är speciellt vilka vägar livet ibland tar.

Josefina är så förväntansfull inför sin födelsedag och har länge räknat dagarna tills det skall bli den 12 augusti. Det är sött att se hur viktigt det är för barn att fylla år och jag tänker ibland på de barn som inte blir firade. Hur känns det för dem? Det handlar inte om dyra presenter utan om att få känna sig speciell och lite extra betydelsefull en dag. Jag önskar att alla skulle få uppleva det!

Namaste,

Signaturebest

IMG_0013

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.