Förberedelser inför kurserna

576 1024 admin
  • 0

Idag har jag varit hemma med mina barn och skall vara det hela veckan, men eftersom de är ganska stora hoppas jag hinna förbereda yogakurserna en del också. Tiden går fort och i vecka 34 börjar vuxenkurserna. I år kommer jag att ha en nybörjargrupp hela terminen (till skillnad från förra, då nybörjarkursen bara var sju gånger). Förutom det är det inga förändringar i kursutbudet. En annan nyhet är dock att jag kommer att ha en yogahelg på Nösunds värdshus. Det skall bli jättetrevligt och spännande!

Som förberedelse för mina kurser den här terminen kommer jag att läsa fem böcker (Your Body, Your Yoga av Bernie Clark, Yoga & ACT av Josephine Selander, The Yoga Doctor av Patti Shelton, Mindfulness av Thich Nhat Hanh och Light on Pranayama av B.K.S Iyengar). Jag försöker hela tiden att hålla mig uppdaterad med litteratur inom området. Det är viktigt eftersom det är mycket som händer och jag älskar att lära mig och på det sättet utvecklas. Det är inte alltid lätt att hitta tid för läsning, men jag försöker att planera in det i min almanacka när jag jobbar.

Namaste,

Signaturebest

 

 

 

 

 

20160808_193338

Leave a Reply

Your email address will not be published.