Juicefasta

150 150 admin
  • 0

Det är en vecka sedan jag hade mina sista yogalektioner för den här terminen och jag saknar redan alla härliga yogaelever både barn och vuxna! Hoppas att jag får se många av er till hösten igen!

Tiden efter det att yogan slutade ägnade jag nästan bara åt att skriva ”färdigt” manuset som jag arbetat på i flera år och nu är det ivägskickat till en lektör på förlaget. Vi får se hur det går, men jag är i alla fall glad att jag äntligen blev färdig. Det är en populärvetenskaplig bok om hur man kan förbättra sina studieresultat och ett avsnitt handlar bl.a. om yoga och andning.

Nu har jag en ”mellanperiod” innan vi åker på semester, som jag kommer att använda till att förbereda höstens yoga samt en del arbete på universitetet. Eftersom jag inte har några föreläsningar eller yogalektioner, så bestämde jag mig för att göra en juicefasta. Något jag aldrig gjort förut, men som jag länge funderat på. Jag är nu inne på min tredje dag och planerar att hålla på i sju-tio dagar. Jag får se lite hur jag känner mig. Än så länge har det gått bra. Jag fick väldigt ont i huvudet första kvällen, men det försvann på morgonen igår. Det värsta för mig är att jag längtar så efter god mat. Jag försöker för det mesta att äta relativt hälsosamt, så jag saknar inte chips eller godis, men oj vad jag är sugen på något att tugga… Trots att det står i alla böcker att man skall undvika matprogram och annat relaterat till mat kan jag inte låta bli att med jämna mellanrum slå upp mina kokböcker och suktande titta på all god mat på bilderna där.

Något annat som jag inte var medveten om var hur mycket frukt och grönsaker man behöver när man skall göra sin egen juice. Jag har juicat många gånger förut, men då bara till ett glas åt gången. Nu dricker jag ca. 3 liter juice om dagen och det går åt jättestora mängder frukt och grönsaker! Har ni provat att juicefasta någon gång? Erfarenheter?

Ha det fint i värmen!

P.S. Glöm inte att man fortfarande kan anmäla sig till min yogahelg i Nösund den 22-23 oktober!

Signaturebest

20160603_135827

Leave a Reply

Your email address will not be published.