Lite information

682 1024 admin
  • 0
Jag har haft en rolig, men hektisk vecka och därför inte varit här på Facebook de senaste dagarna. I fredags kom våra kompisar från Schweiz och stannade till på måndag. Det var jätteroligt att ses igen och att ha tid att prata och umgås. Samma dag som våra schweiziska vänner åkte hem kom min aupair-mamma från min tid i San Diego, USA på besök med sin man. De stannade på middag och sov över, så även det blev ett intensivt dygn. Det är verkligen trevligt att träffa gamla vänner och jag är så glad att vi håller kontakt fortfarande. Det betyder mycket!
 
Idag är det yoga som vanligt mellan 16.20 och 20.30. Jag har mina två barngrupper och mina två vuxengrupper. Idag får jag besök av en flicka som skall prova på i 10-12 årsgruppen och en tjej som kommer på drop-in i den sena vuxengruppen. Det är alltid roligt när nya dyker upp! Vanligtvis har jag inte drop-in, men om det finns plats är man alltid välkommen. Det är bara att höra av sig i så fall.
 
Nästa vecka är det lov för grupperna på tisdagar, torsdagar och fredagar. Detta på grund av att det är Kristi himmelsfärds dag på torsdag och klämdag för många på fredag. Jag inkluderade tisdagsgrupperna också, så att alla grupper slutar samtidigt. Måndagsgruppen kör dock som vanligt!
 
I helgen kommer jag att lägga upp schemat för hösten 2016 och även uppdatera anmälningssidan, så det kommer snart finnas möjlighet att anmäla sig till höstens kurser. Om du är intresserad av att komma och prova en gång innan du anmäler dig, så är du välkommen att göra det i vecka 19, 20 eller 21. Hör bara av dig innan.
 
Ha en fin torsdag!
Signaturebest
28april16

Leave a Reply

Your email address will not be published.