En härlig fest, men nu ser jag fram emot yogan imorgon

admin
  • 0

Det har gått några dagar sedan jag skrev sist.  Efter en jätterolig fest i lördags, så är jag fortfarande lite trött, men glad. Det kändes härligt att fira med mina vänner och några ur familjen också. I sådana stunder så förstår man verkligen vad som betyder något i livet. Att vara omgiven av nära vänner och skratta och prata under en hel kväll är något helt underbart. Jag är så tacksam att jag fick uppleva en sådan härlig kväll! Synd att man inte fyller år oftare…

Några tankar slog mig under kvällen då jag hade min fest. Först var det hur speciellt det är att ha känt vissa av mina vänner i över 30 år, och det andra var att andra hälften av mitt liv nu har börjat. Ibland känns det som om jag “slösat” bort viss tid på saker som egentligen inte betyder något för mig och att jag inte haft förståelse för hur viktig varje dag är. Samtidigt tror jag att det behövs ett viss mått av livserfarenhet för att verkligen förstå värdet av livet. Kanske behöver man bli lite äldre och få perspektiv (som jag redan skrivit om förut). I alla fall så tänker jag försöka att njuta lite av livet varje dag (så gott det går…). Det är inte alltid så lätt när man är trött efter jobbet och det ösregnar när man skall cykla hem genom ett kolmörkt Göteborg med vinden vinande runt öronen och med en tom mage och sedan möts av barn som är uppvarvade och trötta, men man får försöka ändå. Idag lyckades jag inte så väl, men det kommer en dag imorgon igen och jag gjorde mitt bästa!

Imorgon väntar en härlig dag med barnen och min yoga på kvällen. Vi fortsätter att jobba med att öppna upp framsidan av låren för att släppa spänningar i nedre delen av ryggen. Det blir samma pass som förra veckan med vissa modifikationer. Jag ser verkligen fram emot att undervisa igen. Det är två veckor kvar tills juluppehållet, så ni som vet med er att ni har gånger kvar passa på att kom!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.