Åtminstone nästan landat efter en intensiv vecka

576 1024 admin
  • 0

Förra veckan var så intensiv att jag inte hann med att skriva så mycket, men nu är jag tillbaka. I fredags gick all tid till att förbereda inför min yogahelg på Nösund Havshotell. På eftermiddagen åkte vi  upp till mina föräldrar på Tjörn och sov där till på lördag. Barnen stannade kvar och fick en mysig helg med mormor och morfar.

Yogahelgen gick bra. Det var verkligen roligt att träffa alla deltagare och eftersom vi inte var så många som sist, så hann vi med att prata lite mer och lära känna varandra lite bättre.

På söndagen när alla åkt hem fick jag tyvärr ganska ont i huvudet. Jag tror det kom av att jag spänt mig en hel del och kroppen talade om för mig att jag behövde vila. Som tur var försvann dock huvudvärken relativt snabbt (efter några timmar) och det var skönt.

Igår var jag tvungen att städa i yogarummet och att förbereda alla sekvenser. Därför blev den dagen också ganska tuff, men jag hann med och är nöjd med programmen. Nu är det inte lång tid kvar tills jag skall gå ned till yogastudion igen och ha tre klasser. Först en barnyogagrupp och sedan nivå 1 och 2. Tyvärr har jag inte varit så effektiv med mitt arbetande idag, men jag får nog acceptera att det är så med tanke på att det varit mycket den senaste veckan. Imorgon hoppas jag att jag har lite mer energi att jobba mer fokuserat.

Temat den här veckan är styrkan i mage och armar och i nivå 2 gruppen kommer vi att testa ännu en armbalans (galavasana) som vi inte har gjort förut. Det skall bli spännande! Den andra delen av temat är: “Påminn dig själv om det fina och positiva inom dig.” Temat har egentligen sitt ursprung i att jag märker att mina barn ganska ofta håller på att säga en massa negativa saker om och ständigt verkar hitta fel hos sig själva och det gör mig så ledsen. Dessutom vet jag att jag själv också har en tendens att göra det. Jag kanske inte uttrycker det utåt, men inom mig själv märker jag att jag inte alltid uppskattar mig själv som jag borde göra.

Ha en fin tisdag!

Namaste,


Leave a Reply

Your email address will not be published.